Header image

Service

Service en inbedrijfstelling

Het is van cruciaal belang dat u snel en betrouwbare service krijgt om de stilstand van uw processen tot een minimum te beperken. Bij Marotechniek zetten we ons in om uw processen draaiende te houden, waar dan ook ter wereld en 24 uur per dag. Onze technici bieden snelle en gekwalificeerde werkplaatsreparaties voor uw producten en als reparatie niet mogelijk is, kunnen wij in de meeste gevallen vervangende producten leveren.

Onze buitendienst omvat inbedrijfstelling, onderhoud, het verhelpen van storingen en reparaties van apparatuur ter plaatse. Voor kritische processen die een gegarandeerde beschikbaarheid van een technicus vereisen, zijn er servicecontracten beschikbaar.

Met onze eigen service-, hardware-, software- en aandrijfspecialisten kan Marotechniek wereldwijde veldservice bieden. Wij analyseren uw situatie en vinden de beste oplossing om u te ondersteunen en uw processen efficiƫnt te laten verlopen.

Garantie en reserveonderdelen

Marotechniek staat garant voor de levering van onderdelen gedurende ten minste 10 jaar, in samenwerking met onze partners en leveranciers. We hebben een actuele voorraad van frequentieomvormers tot 1500A en voor alle onderwatermotoren die we hebben geleverd hebben we een 4-polige 500kW motor, een tandwielkast, lagers, afdichtingen en mechanische dichtingen direct beschikbaar.

eWon internet modem

Op verzoek of bij grotere installaties worden deze uitgerust met een internet modem zodat onze engineers op kantoor instaat zijn om snel en adequaat onze klanten te kunnen bedienen van advies en service.

Innovation and sustainability

Marotechniek is engaged in efficient operations in the international maritime sector. We do this by providing the sector with (innovative) solutions to work more efficiently and/or energy-efficiently. In addition to advice, knowledge and a unique end product, we also form extracurricular added value in the social, ecological and economic fields. This way we contribute to a sustainable world.

View our products worldwide

Worldwide MaroTechniek

Marotechniek chooses cooperation with reliable partners

Marotechniek cooperates with various international partners, such as Siemens and Hitachi. Curious about who we all work with?

More about our partners

Choosing Marotechniek means choosing
more efficient and innovative business, resulting in
less costs and maintenance
- Marotechniek B.V.