Header image

Service

Service en inbedrijfstelling

Het is van cruciaal belang dat u snel en betrouwbare service krijgt om de stilstand van uw processen tot een minimum te beperken. Bij Marotechniek zetten we ons in om uw processen draaiende te houden, waar dan ook ter wereld en 24 uur per dag. Onze technici bieden snelle en gekwalificeerde werkplaatsreparaties voor uw producten en als reparatie niet mogelijk is, kunnen wij in de meeste gevallen vervangende producten leveren.

Onze buitendienst omvat inbedrijfstelling, onderhoud, het verhelpen van storingen en reparaties van apparatuur ter plaatse. Voor kritische processen die een gegarandeerde beschikbaarheid van een technicus vereisen, zijn er servicecontracten beschikbaar.

Met onze eigen service-, hardware-, software- en aandrijfspecialisten kan Marotechniek wereldwijde veldservice bieden. Wij analyseren uw situatie en vinden de beste oplossing om u te ondersteunen en uw processen efficiënt te laten verlopen.

Garantie en reserveonderdelen

Marotechniek staat garant voor de levering van onderdelen gedurende ten minste 10 jaar, in samenwerking met onze partners en leveranciers. We hebben een actuele voorraad van frequentieomvormers tot 1500A en voor alle onderwatermotoren die we hebben geleverd hebben we een 4-polige 500kW motor, een tandwielkast, lagers, afdichtingen en mechanische dichtingen direct beschikbaar.

eWon internet modem

Op verzoek of bij grotere installaties worden deze uitgerust met een internet modem zodat onze engineers op kantoor instaat zijn om snel en adequaat onze klanten te kunnen bedienen van advies en service.

Innovatie en duurzaamheid

Marotechniek zet zich in voor een efficiëntere bedrijfsvoering in de internationale maritieme sector. Dat doen wij door deze sector te voorzien van (innovatieve) oplossingen om efficiënter en/of energiezuiniger te werken. Naast advies, kennis en een uniek eindproduct geven wij zo ook vorm aan het creëren van een maatschappelijke meerwaarde op sociaal, ecologisch en economisch gebied. Zo dragen wij bij aan een duurzame wereld. 

Bekijk onze projecten wereldwijd

Worldwide MaroTechniek

Marotechniek kiest voor samenwerking met betrouwbare partners

Marotechniek werkt samen met diverse internationale partners, zoals Siemens en Hitachi. Benieuwd met wie wij allemaal samenwerken?

Meer over onze partners

Kiezen voor Marotechniek betekent kiezen voor
efficiënter en innovatiever ondernemen, met als resultaat
minder kosten en onderhoud
- Marotechniek B.V.