Efficiënt en innovatief ondernemen

Marotechniek, opgericht sinds 2006, is uw betrouwbare partner op het gebied van takels, baggerpompaandrijvingen, mechanische- en elektrische aandrijftechniek, besturingen en speciale oplossingen voor de bagger-, maritieme-, offshore- en industriële sector.

Met producten voor drie marktsegmenten, Elektrische automatisering, lieren en Elektromotoren, dragen wij bij aan efficiënt en innovatief ondernemen in de maritieme sector. Ons bedrijf is oorspronkelijk gericht op de maritieme sector, maar door de jaren heen hebben wij ons richting gegeven aan andere markten en industrieën

Om efficiënt en innovatief ondernemen te waarborgen, streven wij naar duurzaamheid. Al onze machines en besturingen worden in eigen huis gebouwd en geproduceerd, zodat we de beste kwaliteit kunnen leveren. Onze jarenlange ervaring en kennis zorgen voor innovatieve oplossingen met het oog op de toekomst, of het nu gaat om een standaardprogramma of een op maat gemaakte oplossing.
Met onze innovatieve oplossingen voor de maritieme sector maken wij van 1+1 een 3!
Nieuwsgierig naar onze oplossingen?

Innovatie en duurzaamheid

Marotechniek zet zich in voor een efficiëntere bedrijfsvoering in de internationale maritieme sector. Dat doen wij door deze sector te voorzien van (innovatieve) oplossingen om efficiënter en/of energiezuiniger te werken. Naast advies, kennis en een uniek eindproduct geven wij zo ook vorm aan het creëren van een maatschappelijke meerwaarde op sociaal, ecologisch en economisch gebied. Zo dragen wij bij aan een duurzame wereld. 

Bekijk onze projecten wereldwijd

Worldwide MaroTechniek

Marotechniek kiest voor samenwerking met betrouwbare partners

Marotechniek werkt samen met diverse internationale partners, zoals Siemens en Hitachi. Benieuwd met wie wij allemaal samenwerken?

Meer over onze partners