Header image

Vakgebieden

Expertise in diverse vakgebieden voor innovatieve oplossingen

Marotechniek is gespecialiseerd in drie vakgebieden: elektrische automatisering, lieren en elektromotoren. Deze vakgebieden dragen bij aan het creëren van een duurzame wereld. Wij bieden een complete service, van engineering tot productie. Daarnaast zijn wij experts in het ombouwen van bestaande systemen naar nieuwe en duurzame oplossingen door middel van innovatieve technologieën. Aangezien de vraag naar energie blijft toenemen, is een duurzaam energiesysteem van essentieel belang om te voldoen aan de energiebehoeften van de toekomst. Onze uitgebreide kennis op deze vakgebieden stelt ons in staat om klantspecifieke oplossingen te bieden die perfect aansluiten op de behoeften van onze klanten.

Ons bedrijf is oorspronkelijk gericht op de maritieme sector, maar door de jaren heen hebben wij ons richting gegeven aan andere markten en industrieën.

Ontdek onze vakgebieden

Innovatie en duurzaamheid

Marotechniek zet zich in voor een efficiëntere bedrijfsvoering in de internationale maritieme sector. Dat doen wij door deze sector te voorzien van (innovatieve) oplossingen om efficiënter en/of energiezuiniger te werken. Naast advies, kennis en een uniek eindproduct geven wij zo ook vorm aan het creëren van een maatschappelijke meerwaarde op sociaal, ecologisch en economisch gebied. Zo dragen wij bij aan een duurzame wereld. 

Bekijk onze projecten wereldwijd

Worldwide MaroTechniek

Marotechniek kiest voor samenwerking met betrouwbare partners

Marotechniek werkt samen met diverse internationale partners, zoals Siemens en Hitachi. Benieuwd met wie wij allemaal samenwerken?

Meer over onze partners