Header image

Uw lieren
standaard of op
maat geproduceerd

Marotechniek lieren

Bent u op zoek naar lieren van de beste kwaliteit? Dan bent u bij Marotechniek aan het goede adres! Samen kijken wij wat bij u past: Standaard of maatwerk, economisch of oplossingsgericht. Bij elke aanvraag zoeken wij een passende oplossing.

Marotechniek ontwikkelt, ontwerpt en produceert elektrische, hydraulische en pneumatische aangedreven lieren tot een capaciteit van circa 100t afhankelijk van uw toepassing. Zonder of met besturing en software.

Naast ons standaard programma kunnen wij u een ruime ervaring aan klant specifieke oplossingen bieden. Hierbij bekijken wij samen met u wat de beste oplossing is voor uw toepassing.

Wij ontwerpen onze lieren middels Solidworks 3D CAD software en produceren, stralen, coaten en testen vervolgens in eigen productie. Alle laswerkzaamheden worden volgens DNV NEN-EN ISO 15614-1:2012 / AWS D1.1:2010 ASME IX:2013 uitgevoerd. Desgewenst kunnen wij onder afname of volledige keur leveren door een aangemelde keuringsinstantie (AKI) of notified body (NoBo) zoals DNV, Bureau Veritas of Lloyds Register.

Neem contact met ons op

 

"Kunnen wij u helpen bij het vinden van de juiste lier? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij u graag verder!"

Onze producten

Filteren

Innovatie en duurzaamheid

Marotechniek zet zich in voor een efficiëntere bedrijfsvoering in de internationale maritieme sector. Dat doen wij door deze sector te voorzien van (innovatieve) oplossingen om efficiënter en/of energiezuiniger te werken. Naast advies, kennis en een uniek eindproduct geven wij zo ook vorm aan het creëren van een maatschappelijke meerwaarde op sociaal, ecologisch en economisch gebied. Zo dragen wij bij aan een duurzame wereld. 

Bekijk onze projecten wereldwijd

Worldwide MaroTechniek

Marotechniek kiest voor samenwerking met betrouwbare partners

Marotechniek werkt samen met diverse internationale partners, zoals Siemens en Hitachi. Benieuwd met wie wij allemaal samenwerken?

Meer over onze partners

Marotechniek draagt bij aan duurzaamheid
door middel van innovatieve oplossingen
- Marotechniek B.V.