Header image

Industriële
automatisering
& besturingstechniek

Besturingstechniek

Industriële automatisering is gericht op elektrotechnische en besturingsvraagstukken binnen de industrie en maritieme (bagger)sector.
Een zandzuiger, productielijn, machine of mestvergister zijn belangrijke onderdelen binnen uw bedrijfsvoering. Je wil dat deze efficiënt en betrouwbaar zijn. Wanneer er zich problemen voordoen of er functioneert iets niet optimaal, dan bent u op zoek naar een partij die u op elektrotechnisch- en automatiseringsgebied kan ontzorgen.
Marotechniek kan deze partner voor u zijn. Een team van specialisten staat altijd voor u klaar en vind een passende oplossing. Wij staan garant voor een succesvolle uitvoering van uw elektrotechnische en automatiseringsvraagstukken.
Hierbij maakt Marotechniek gebruik van geavanceerde besturingstechniek en technologie. Op het gebied van besturingstechniek kunt u bij ons terecht voor machine-  en procesbesturingen.

Neem contact met ons op

 

"Marotechniek verplaatst zich goed in onze vraag. Ze denkt met ons mee, is kritisch en komt met eigen input als zij van mening is dat de opdracht nog beter uitgevoerd kan worden. Wij zijn blij met deze betrokkenheid."

Onze producten

Innovatie en duurzaamheid

Marotechniek zet zich in voor een efficiëntere bedrijfsvoering in de internationale maritieme sector. Dat doen wij door deze sector te voorzien van (innovatieve) oplossingen om efficiënter en/of energiezuiniger te werken. Naast advies, kennis en een uniek eindproduct geven wij zo ook vorm aan het creëren van een maatschappelijke meerwaarde op sociaal, ecologisch en economisch gebied. Zo dragen wij bij aan een duurzame wereld. 

Bekijk onze projecten wereldwijd

Worldwide MaroTechniek

Marotechniek kiest voor samenwerking met betrouwbare partners

Marotechniek werkt samen met diverse internationale partners, zoals Siemens en Hitachi. Benieuwd met wie wij allemaal samenwerken?

Meer over onze partners

Marotechniek draagt bij aan duurzaamheid
door middel van innovatieve oplossingen
- Marotechniek B.V.