Header image

Kiezen voor een duurzamere bedrijfsvoering, met minder kosten en onderhoud

Dat is wat ons drijft.  Wij geloven dat duurzaamheid niet alleen belangrijk is voor het milieu, maar ook voor het verkrijgen van mooie projecten. Bij Marotechniek begrijpen we dat onze klanten op zoek zijn naar leveranciers die hun waarden delen. Daarom maken wij van duurzaamheid een prioriteit in alles wat we doen.

Wij streven ernaar om van 1+1 een 3 te maken door onze klanten te voorzien van duurzame oplossingen die niet alleen kosten en onderhoud verminderen, maar ook de ecologische voetafdruk verkleinen. Bij Marotechniek geloven we dat duurzaamheid de toekomst heeft en we zijn vastbesloten om onze klanten te helpen om deze toekomst te realiseren.

Hoogwaardige productieoplossingen

Bij Marotechniek is het onze missie om klanten uit de Bagger-, Maritieme, Offshore en Industriële sector te voorzien van hoogwaardige productieoplossingen op het gebied van lieren, baggerpompaandrijvingen, mechanische- en elektrische aandrijftechniek, besturingen en op maat gemaakte oplossingen. Wij bieden onze klanten een volledig servicepakket vanaf de aanvraag- en adviesfase tot en met de oplevering en de service na verkoop. Dat is onze unieke kracht.

Toonaangevende partner

Marotechniek streeft ernaar om de toonaangevende partner te zijn voor klanten in de Bagger-, Maritieme, Offshore en Industriële sector. Wij willen ons onderscheiden door onze expertise in productieoplossingen en ons unieke totaalpakket van diensten, waarbij we onze klanten ondersteunen vanaf de aanvraag- en adviesfase tot en met de oplevering en de service na verkoop. Door onze focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie willen wij blijven groeien en bijdragen aan de succesvolle projecten van onze klanten.

Innovatie en duurzaamheid

Marotechniek zet zich in voor een efficiëntere bedrijfsvoering in de internationale maritieme sector. Dat doen wij door deze sector te voorzien van (innovatieve) oplossingen om efficiënter en/of energiezuiniger te werken. Naast advies, kennis en een uniek eindproduct geven wij zo ook vorm aan het creëren van een maatschappelijke meerwaarde op sociaal, ecologisch en economisch gebied. Zo dragen wij bij aan een duurzame wereld. 

Bekijk onze projecten wereldwijd

Worldwide MaroTechniek

Marotechniek kiest voor samenwerking met betrouwbare partners

Marotechniek werkt samen met diverse internationale partners, zoals Siemens en Hitachi. Benieuwd met wie wij allemaal samenwerken?

Meer over onze partners