Visualisatie (Scada) en proces besturing

Visualisatie en scada

De installatie wordt vaak weergegeven door middel van een touchscreen of een computer met een scada systeem. Hierdoor wordt de gehele installatie in beeld gebracht, en is de status van elk component gemakkelijk te controleren en te bekijken. Bediening wordt ook vanuit deze visualisatie uitgevoerd.

Marotechniek heeft het Advanced Dredge Control platform ontwikkeld en verder verfijnd gedurende de afgelopen 25 jaar. Dit platform biedt de operator volledige vrijheid in de configuratie en instelling zonder hulp van een software engineer. De operator kan zelf de verschillende bereiken van bijvoorbeeld druk- of hoekopnemers instellen. Het Advanced Dredge Control van Marotechniek is beschikbaar in Nederlands, Engels, Duits, Frans, Pools en Russisch, en ook in het metrische of Amerikaanse meetstelsel.

Het Advanced Dredge Control is uitgerust met de volgende regelingen

  • Uitgebreid en uitgebalanceerd zuigbuis (Vacuüm) automaat
  • Snelheidsautomaat
  • Productieautomaat
  • Energie besparende regeling voor jetpomp(en)
  • Non-nucleair concentratie meting
  • Swingfuncties voor Cutterbedrijf

Proces besturingen

Marotechniek is gespecialiseerd in procesbesturingen, zoals PID-regelingen voor dredge-control en in de verwerking van mest. Een efficiënt proces is cruciaal om een optimaal rendement te realiseren.

Innovatie en duurzaamheid

Marotechniek zet zich in voor een efficiëntere bedrijfsvoering in de internationale maritieme sector. Dat doen wij door deze sector te voorzien van (innovatieve) oplossingen om efficiënter en/of energiezuiniger te werken. Naast advies, kennis en een uniek eindproduct geven wij zo ook vorm aan het creëren van een maatschappelijke meerwaarde op sociaal, ecologisch en economisch gebied. Zo dragen wij bij aan een duurzame wereld. 

Bekijk onze projecten wereldwijd

Worldwide MaroTechniek

Marotechniek kiest voor samenwerking met betrouwbare partners

Marotechniek werkt samen met diverse internationale partners, zoals Siemens en Hitachi. Benieuwd met wie wij allemaal samenwerken?

Meer over onze partners